8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Ravage op Bredeweg Moerkapelle na onwel worden bestuurder

Een bestuurder die onwel is geworden heeft op maandag 18 januari rond 18:20 uur een aanrijding veroorzaakt op de Bredeweg in Moerkapelle.

De bestuurder heeft eerst een vrachtwagen geraakt en is hierna frontaal met een bestelbus in botsing gekomen. Door de klap is de schade aan de personenauto en de bestelbus enorm en overal liggen brokstukken op de weg.

De bestuurder van de personenauto is na het ongeval opgevangen door een buurtbewoonster en bij aankomst van de ambulance nagekeken. Voor verder onderzoek is de bestuuder meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus is ook in de ambulance nagekeken maar hoefde niet vervoerd te gaan worden.

De weg zal waarschijnlijk nog wel even afgesloten zijn, de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg