8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Sluipende auto gelanceerd door zandberg parallelweg N219

Een automobilist die dacht de drukte op de Zuidplasweg (N219) tussen het kruispunt met de Zuidelijke Dwarsweg en de rotonde naar Zevenhuizen te ontlopen, waande zich even in de televisieserie de Dukes of Hazzard uit de jaren 80.

Volgens een ooggetuige kwam het voertuig met zeer hoge snelheid op de parallelweg aanrijden en had niet in de gaten dat er net een berg zand was gestort. De aannemer was nog aan het keren om zijn voertuig er voor te zetten toen hij vol verbazing het voertuig zag afrazen op de berg zand.

Het voertuig is hierna gelanceerd en heeft een boom op twee(!) meter hoogte geraakt en daarna met veel schade geland aan de zijkant van de weg. De politie doet verder onderzoek naar waarom dit heeft gebeuren, de bestuurder is nagekeken in de ambulance. Wonder boven wonder is de bestuurder er zonder letsel vanaf gekomen. Welke maatregelen er tegen de bestuurder worden genomen is niet bekend, in het voertuig werd ook illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit vuurwerk is door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd.

Het voertuig is rijp voor de sloop door de enorme schade en de boom is door het ongeval aardig ingekort. Vanaf Zevenhuizen mag deze weg alleen gebruikt worden voor bestemmingsverkeer maar die restrictie is niet vanaf de Zuidelijke Dwarsweg.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg