8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Walk&Talk: Leren van de ervaring van een ander

Misschien ben je door de coronacrisis je baan kwijtgeraakt. Of ben je op een andere manier zonder werk komen zitten. Of misschien heb je werk, maar ben je op zoek naar een andere baan.

Voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk organiseert de Bibliotheek De Groene Venen Walk&Talk Online. Bij de komende bijeenkomst van 16 februari is er geen gastspreker. Dat is een bewuste keuze. Je kunt veel leren van de ervaringen van andere werkzoekenden, daar is in deze bijeenkomst alle ruimte voor.

Kom ook online en praat met ons mee. Het is ook een heel goede manier om anderen te spreken zolang we elkaar niet live kunnen ontmoeten. Met jouw eigen bakje koffie of thee erbij tijdens deze zgn. koffiepauze voor de werkzoekenden. Doe mee en meld je aan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl .

Datum: 16 februari 2021 Tijd: 9.30 – 11.00 uur Inloggen: niet eerder dan 9.15 uur Locatie: Online (link wordt gestuurd na aanmelding) Kosten: gratis

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg