8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Schaap door brandweer Moordrecht weer op het warme droge gebracht

Een onfortuinlijk schaap is op vrijdag 19 februari door de brandweer in Moordrecht weer op het droge gebracht.

Een voorbijganger in de GroenBlauwe Zone tussen Moordrecht en Gouda Westergouwe zag een schaap in de koude sloot en heeft alarm geslagen. De brandweer van Moordrecht heeft het schaap uit het ijskoude water gehaald. Omdat het beest erg koud was hebben de brandweerlieden een isolatiedeken om het dier geslagen.

De eigenaar van de schapen kwam met een quad het dier ophalen om het verder op te laten warmen. De andere schapen hadden veel aandacht voor de reddingsactie van de brandweer. Een schaap kan niet zelfstandig uit het water komen en door de afgelopen vorstperiode is de temperatuur van het water nog erg koud.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg