8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Vrijwillige coördinator online Praatcafé gezocht

De Bibliotheek De Groene Venen is gestart met het online Praatcafé. Hiervoor wordt nog een vrijwillige coördinator gezocht. Voor vragen over deze interessante functie kan je contact opnemen via taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl.

Elke donderdagavond is er het online Praatcafé. Als coördinator ben je minstens één keer per maand aanwezig om het online Praatcafé te leiden. Je verwelkomt de bezoekers en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Eerst stelt iedereen zich aan elkaar. Wanneer het thema is geïntroduceerd, gaat men hier in kleine groepjes met elkaar over in gesprek. Afsluitend wordt er centraal een taalspelletje gespeeld. Het Praatcafé heeft een positief effect op de luister- en spreekvaardigheid, de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van anderstaligen. Bovendien is het ook gewoon ontzettend gezellig!

Ben jij ook zo enthousiast over het praatcafé? Kijk dan voor de volledige vacature op www.bibliotheekdegroenevenen.nl . Je kan ook altijd een e-mail sturen naar taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg