8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

Aangepast BRAinS programma met diverse online, thuis en buitenactiviteiten

Maandag 1 maart verschijnt een aangepast BRAinS programma van Welzijn Zuidplas met online, thuis en buitenactiviteiten voor leerlingen in Zuidplas. 

Vanwege corona is er een beperkt aanbod, maar dat betekent niet dat er niets te kiezen valt! Bijvoorbeeld Houtbranden, mountainbiken, paardrijden, een kijkje bij de imker, dansen en knutselen. De activiteiten zijn verspreid door heel Zuidplas.

Er mag onbeperkt worden opgegeven, maar wel met toestemming van ouders/verzorgers. Vanaf maandag 1 maart is het complete aanbod online te bekijken via www.mijnbrains.nl. Leerlingen kunnen zich dan direct opgeven en krijgen uiterlijk 1 week voor aanvang van de activiteit bericht met meer informatie. Kinderen die in 2020 aan een BRAinS activiteit hebben deelgenomen krijgen het programma op maandag 1 maart gemaild.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg