8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Hennepvondst na grootscheepse inval door politie in Zevenhuizen (update)

Aan de Bredeweg, ter hoogte van de Zuidelijke Dwarsweg, in Zevenhuizen heeft op zaterdag 27 februari aan het einde van de middag een grootscheepse inval van politie plaatsgevonden.

De politie laat de volgende dag weten dat er onder andere een aanzienlijke hoeveelheid hennep aangetroffen is.  De districtsrecherche onderzoekt de zaak, er zijn nog geen verdachten aangehouden. Omstreeks 15.00 uur kregen agenten de melding van verdachte omstandigheden in de omgeving van het pand. Omdat de melder ook sprak over vuurwapens, gingen de agenten met kogelwerende vesten aan poolshoogte nemen.

Volgens een ooggetuige heeft het onderzoek zich vooral op de loods achter de boerderij gericht. 12 politievoertuigen, waaronder forensische opsporing, waren actief bij het gebouw. Behalve de vondst wil de politie in het belang van het onderzoek geen uitspraken doen over het onderzoek.

De politie heeft met een helikopter onderzoek gedaan vanaf bovenaf en daarna is de helikopter geland achter de boerderij. De boerderij zelf staat leeg omdat deze opgekocht is door de grondbank voor toekomstige ontwikkling van het vijfde dorp.

Beelden ; Fred Boevé

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg