8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Outdoor lasergamen in Moordrecht en Zevenhuizen

Ben jij tussen de 13 en 17 jaar? En heb jij zin om weer eens iets leuks te doen met je vrienden/vriendinnen? Kom dan naar het outdoor lasergamen van Welzijn Zuidplas!

Op donderdag 11 maart zijn jullie welkom van 16:00 – 17:15 op de Hennipgaarde in Zevenhuizen. Op vrijdag 12 maart zien we jullie graag om 16:00 – 17:15 naast het Cruyff Court veld in Moordrecht. Aanmelden is verplicht (36 aanmeldingen dus VOL=VOL).

Meld je aan via melanie@welzijnzuidplas.nl met de volgende gegevens; Onderwerp: Wintergames, voor- en achternaam, aanmelding voor welk dorp en telefoonnummer. Teams worden ingedeeld op basis van aanmelding, wil je samen met vrienden/vriendinnen in één team meld je dan samen (in één mail) aan.

We werken volgens de RIVM maatregelen. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de activiteiten NIET doorgaan, je wordt dan per mail op de hoogte gesteld. Heb je nog vragen bel/app naar 06-38072018. Aanmelden kan uiterlijk t/m 8 maart!

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg