8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Aanhoudingen bij controle op de Hoofdweg

In de avonduren op vrijdag 5 maart heeft de politie Rottterdam Rijnmond een verkeerscontrole gehouden op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel ter hoogte van de Lylantse baan.

Hier zijn er verschillende voertuigen gecontroleerd waarbij er 37 bekeuringen zijn geschreven waaronder voor het overtreden van de avondklok (9x) en het negeren van een rood verkeerslicht (10x).

Er zijn er automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed. Gedurende de controle zijn er ook snelheidsovertredingen vastgesteld middels een laserapparaat. Tijdens deze verkeerscontroles is er een 30-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden. Bij de controle zijn er in zijn kleding wapens aangetroffen, waaronder een boksbeugel, stiletto en vilmes.

De agenten controleerden ook de bestuurder van een spookvoertuig. De auto stond op naam van een persoon die al even is overleden. Ook worden er nog twee voertuigen verder onderzocht op mogelijk verborgen ruimte. De controle was een vervolg op een eerdere controle op de Prins Alexanderlaan ter hoogte van het metrostation Graskruid in Rotterdam.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg