8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Blikschade en forse opstopping door aanrijding met 3 voertuigen op Bredeweg in Zevenhuizen

Op maandagmiddag 8 maart heeft er even voor 13:00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Bredeweg in Zevenhuizen. Hierbij waren 3 voertuigen betrokken en ontstond er een grote file op de Bredeweg tot aan de rotonde bij de afslag van de A12. Vanuit Moerkapelle ontstond een kortere file.

Een voertuig kwam het kruispunt oprijden vanaf de Piet Stuurmanweg in Waddinxveen en zag een voertuig over het hoofd. Door deze voorrangsfout werden er twee voertuigen die elk uit een rijrichting van de Bredeweg aankwamen rijden.

Alle drie de voertuigen hadden forse blikschade maar niemand raakte gewond bij de aanrijding. De politie en handhaving van Zuidplas hebben de voertuigen van de rijbaan weggehaald en het verkeer geregeld totdat de file opgelost was. De drie gehavende voertuigen zijn door een berger afgesleept.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg