8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Kijken, kiezen en kopen bij Wereldwinkel Nieuwerkerk

Via de etalage kunnen klanten van de Wereldwinkel aan de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel artikelen blijven kopen.

Helaas kan de Wereldwinkel haar klanten nog niet in de winkel ontvangen. In de mooie Paasetalage zijn de artikelen voorzien van prijs en nummer. Bestellingen, met naam én telefoonnummer, kunnen worden gestuurd via de mail: wereldwinkel.nieuwerkerkijssel@gmail.com .

Medewerkers van de winkel nemen contact op met de klant voor een afspraak om de bestelling te komen afhalen bij de winkel. Men kan alleen pinnen. Ook voor andere kunstnijverheidsartikelen en food kunnen klanten gewoon blijven bestellen via de mail. Op deze manier blijven de klanten met hun FairTrade inkopen mensen in de derde wereld steunen in deze moeilijke tijden.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg