8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Thema-avond Camino: Immunotherapie bij de behandeling van kanker

Camino organiseert In samenwerking met het biofarmaceutisch bedrijf AstraZeneca een online thema-avond over dit onderwerp. Wetenschappers binnen farmaceutische bedrijven en kennisinstellingen zijn constant op zoek naar nieuwe geneesmiddelen in de strijd tegen kanker.

Een veelbelovende ontwikkeling is het stimuleren van het immuunsysteem om de tumor te bestrijden. Het ontwikkelen van een nieuw geneesmiddel is een lang, onzeker en kostbaar proces. Gemiddeld duurt het tien jaar voordat een medicijn de reis vanaf de eerste ontdekking heeft voltooid.Maar hoe ziet dat proces er uit? drs. Bo Willems van AstraZeneca neemt ons op deze thema-avond mee in deze onderwerpen.

Wanneer?
Woensdag 7 april, aanvang 20.00 u. De presentatie zal ongeveer 1 uur duren en er is de mogelijkheid om vragen te stellen. Hoe kunt u deelnemen? Op de website van Camino (www.centrumcamino.nl) vindt u de link waarmee u kunt deelnemen, de link zal op de dag van de sessie beschikbaar zijn. U hoeft geen software te downloaden, klikken op de link geeft u direct toegang. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Advertentie