8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Clubhuis van de Nieuwerkerse Waterscouts verduurzaamd!

Dankzij een gulle bijdrage van het regiofonds Rabobank Hollandse IJssel kon Waterscouting “De IJssel” de opdracht geven tot de hoogst noodzakelijke renovatie van ons clubgebouw.

Door het plaatsen van kunststof voorzetpanelen wordt de levensduur van het houten gebouw aanzienlijk verlengd. Bovendien neemt de isolatiewaarde flink toe, dus minder stookkosten, een lagere COuitstoot én een aangenamer binnenklimaat.

Door de coronamaatregelen zijn de binnenactiviteiten in het clubhuis nu nog erg beperkt, maar als er straks weer meer mogelijk is, dan staat er een blinkend mooi gebouw klaar voor onze scouts.

Certificaten:

Naast de bijdrage van het Regiofonds is er meer geld nodig voor de renovatie. Zo wil de scouting de toiletgroep nog uitbreiden, het dak aanpakken en misschien zonnepanelen plaatsen. Daarom starten we met een crowdfundingsactie. Allen die scouting een warm hart toedragen kunnen een certificaat aanschaffen ter waarde van 10 of 25 euro. Jaarlijks worden daarvan een aantal uitgeloot voor terugbetaling. Wilt u ook meedoen, stuur dan een mail naar penningmeester@waterscouting-deijssel.nl

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg