8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Albert Heijn Koningin Wilhelminaplein Waddinxveen even dicht voor verbouwing

Albert Heijn aan het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen wordt vernieuwd. De supermarkt sluit zaterdag 10 april om 16:00 uur tijdelijk de deuren en wordt vervolgens ingrijpend verbouwd. “Onze winkel krijgt brede gangpaden en ruime afdelingen”, zegt supermarktmanager Fred van Leeuwen. “Met nog meer keus uit verse producten zoals dagelijks vers aangeleverde sushi.” Op dinsdag 20 april om 11:00 uur gaat de vernieuwde winkel open.

De supermarkt krijgt een compleet nieuw interieur, volgens het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Fred van Leeuwen: “Klanten zullen niet weten wat ze zien. De route van de winkel gaat straks linksom in plaats van rechtsom, waardoor je als je binnenkomt meteen verrast wordt door het ruime, nieuwe versplein, met nog meer groenten en fruit.” Dinsdag 20 april staat het hele team van AH Koningin Wilhelminaplein vanaf 11 uur weer vol enthousiasme klaar om iedereen in de mooie vernieuwde winkel te ontvangen.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Albert Heijn aan het Gouweplein in Waddinxveen en Albert Heijn Koninginneweg in Boskoop.


Advertentie