8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Online BHV training voor vrijwilligers


Het Vrijwilligers Informatie Punt van Welzijn Zuidplas biedt, in samenwerking met BHV Nederland, een Online BHV training aan. Deze training is bedoeld voor vrijwilligers die eerder de BHV basistraining hebben gevolgd en graag hun kennis op pijl willen houden. Een mooi alternatief, nu het voorlopig nog niet mogelijk is om de BHV trainingen op locatie aan te bieden.

In een groep van maximaal 6 personen gaan de deelnemers met de instructeur door de lesstof heen en gaan hiermee praktisch aan de slag. Men leert de inhoud van de verbandtrommel kennen en ook de huis-,  tuin- en keukenoplossingen worden meegenomen. Wel zo handig in deze periode waarin veel mensen (deels) thuiswerken. De online training wordt op de volgende data aangeboden:

zaterdagochtend 24 april van 09:00 – 12:00 uur, 
vrijdagmiddag 28 mei van 13:00 – 16:00 uur,
zaterdagochtend 5 juni van  09:00 – 12:00 uur.

Aanmelden is verplicht en kan via deze link. Wacht niet te lang met aanmelden, want de BHV trainingen zijn meestal snel vol!

Advertentie