8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Welzijn Zuidplas start uniek adidas Breaking Barrier Champions project

In 2020 heeft adidas hun gender gelijkheid initiatief gelanceerd: adidas Breaking Barriers for Girls in Europe! Samen met verschillende Europese goede doelen, waaronder de Cruyff Foundation in Nederland, gaan we meiden in hun kracht zetten!

Shawni Latuheru van Welzijn Zuidplas heeft als één van de 4 Nederlandse Champions en vrouwelijke buurtsportcoaches/jongerenwerkers, naast de Gemeente Tilburg, Wel.kom Roermond en Gemeente Hoorn, de eer om de Cruyff Foundation hierin te vertegenwoordigen en pleiten voor verandering om het gebied van gender gelijkheid in Sport in de gemeente Zuidplas! Net als 30 andere “adidas Breaking Barrier Champions” in Europa zullen wij lokaal het project uitvoeren.

Wat gaan we doen?

In de gemeente Zuidplas zijn we op zoek naar meiden tussen de 12 en 18 jaar. Onder begeleiding van Shawni ga je binnen 8 weken als team een evenement organiseren op het Cruyff Court in Moordrecht. Je leert nieuwe vaardigheden, ontmoet andere meiden en bovenal: je helpt anderen in hun kracht zetten!

Wil jij deel uitmaken van dit project of wil je meer informatie? Laat het weten via: Shawni@welzijnzuidplas.nl of 06 38072018. Aanmelden voor het project kan t/m 16 april!

Advertentie