8.5 C
New York
woensdag 21 april 2021

Plus Wensveen schenkt Zonnebloem Nieuwerkerk Paasstollen voor deelnemers

Wederom heeft de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel van de Zonnebloem haar deelnemers weer kunnen verrassen met een aardigheidje rond Pasen.

Dit jaar bestond deze uit een heerlijke Paasstol (of feeststol) die door supermarkt Plus Wensveen in Dorrestein, Nieuwerkerk aan den IJssel, belangenloos beschikbaar werd gesteld. Nadat de Paasstollen waren opgehaald bij de Plus Wensveen, zijn deze naar een centraal uitgiftepunt gebracht.

De vrijwilligers hebben de paastollen daar Corona-proof opgehaald en vervolgens naar de deelnemers van de Zonnebloem gebracht. De reacties waren zeer positief en enthousiast. Meer informatie staat op de website van de Zonnebloem Nieuwerkerk.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg