8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

SBKZ biedt mogelijkheid kunst online te bekijken en te kopen!

Kunstenaars die vriend zijn van Stichting Beeldende Kunst Zuidplas (SBKZ) worden de mogelijkheid geboden zijn of haar kunst via de site www.sbkzuidplas.nl te koop aan te bieden. In deze Corona tijd kan men dan, geriefelijk vanuit zijn leunstoel, kunst bekijken en kopen.

Op de website staat onder projecten kunstverkoop vermeld. Daar kan men de namen en kunstwerken vinden van de kunstenaars die werken te koop aanbieden. Men vindt naam van het kunstwerk, gebruikte materialen, de afmetingen van het werk en de prijs. Via de genoemde site kun je in contact komen met de kunstenaar voor nadere info over zijn of haar werken en de koop.

De mogelijkheid van koop start op woensdag 21 april.

Neem een kijkje het verplicht tot niets. De werken die gemaakt zijn in het kader van de projecten “En plein air ” en de “Winterschilder” zijn nu al te bewonderen.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg