8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Stichting Moerkapels Oranje deelt feestpakketten uit

Afgelopen dagen heeft Stichting Moerkapels Oranje enorm hard gewerkt om te zorgen dat Koningsdag in stijl gevierd kan worden met een door de vereniging samengesteld Koningsdag Feestpakket. De pakketten, die gesponsord werden door diverse ondernemers uit Moerkapelle, worden uitgedeeld in de pop-up store aan de Dorpsstraat. De vereniging heeft maar liefst 500 pakketten gereed gemaakt. Iedereen kon zich via diverse mediakanalen aanmelden om in aanmerking te komen voor een goed gevulde tas voor het hele gezin met o.a. slingers, oranje veters, sinaasappelsiroop en bellenblaas.

Ontvangers van het pakket vinden in het pakket ook een brief namens de vereniging met belangrijke informatie over Koningsdag. Op Koningsdag zijn namelijk meerdere prijzen te winnen in Moerkapelle. De vereniging komt op Koningsdag kijken welke versierde straat kans maakt op een mooie prijs.

Het is ook verstandig om het hele tasje goed door te zoeken. In drie tasjes zit namelijk een Golden Ticket. Deze kan worden ingewisseld voor een heus borrelpakket aangeboden door Het Wapen van Moerkapelle.

Woensdag en donderdagavond was de pop-up store al open. De laatste pakketten kunnen nog opgehaald worden op:

  • Vrijdag 23 april tussen 18.30 – 20.30 uur
  • Zaterdag 24 april 9.00 – 15.00 uur

 

Advertentie