8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Nog enkele plaatsen beschikbaar bij online BHV training voor vrijwilligers

Het Vrijwilligers Informatie Punt van Welzijn Zuidplas organiseert op vrijdagmiddag 28 mei en zaterdagochtend 5 juni een online training BHV. De training is bedoeld voor vrijwilligers uit Zuidplas die eerder de BHV- basistraining hebben gevolgd en hun kennis willen opfrissen.

In een groep van maximaal 6 personen gaan de deelnemers met de instructeur door de lesstof heen. De volgende onderwerpen komen aan bod:
• Communicatie, Ontruiming & Brandbestrijding
• Spoedeisende-  en niet-spoedeisende Eerste Hulp.

Aan de hand van vragen en oefeningen leer je de praktische uitvoer kennen. Daarnaast kun je de instructeur alles vragen wat je nodig hebt om de verkregen kennis toe te passen. Je leert de inhoud van je verbandtrommel kennen en ook de huis- tuin- en keuken oplossingen worden meegenomen. Wel zo handig in deze periode waarin veel mensen (deels) thuiswerken.

Op beide data zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Deelname aan de workshops is gratis voor vrijwilligers. Meer informatie is te vinden op de website van Welzijn Zuidplas. Aanmelden voorafgaand is verplicht en kan tot maandag 10 mei via het aanmeldformulier op de website.

Advertentie