8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Auticafé 11 mei: Opgroeien met autisme door Bianca Toeps

Het auticafé van Welzijn Zuidplas staat in teken van een lezing van Bianca Toeps.

Bianca Toeps is fotograaf, website-ontwikkelaar, hobby-vintagejager, blogger en auteur. Ze heeft bijna elke maand een andere haarkleur (roze, blauw, oranje). Ze verzamelt en verkoopt vintage kleding en woont minstens 3 maanden per jaar in Tokio. Binnenkort hoopt ze naar Tokio te verhuizen. En Bianca heeft autisme. Ze kreeg de diagnose toen ze 26 jaar was. Ze schreef hierover in diverse blogposts en artikelen. Dit leidde tot haar 1e boek ‘Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit’ dat in 2019 op Wereld Autisme Dag uitkwam.

Ben je benieuwd naar haar verhaal? Tijdens deze lezing vertelt Bianca over situaties waar je in het dagelijks leven als autist tegenaan loopt. Maar ook hoe zij haar kindertijd en puberteit heeft ervaren. Hoe ging het met de speelafspraakjes en sporten? Hoe was het thuis in het gezin? Ze geeft tips en legt uit waarom het helemaal geen compliment is als iemand zegt ‘Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit!’ Heb je vragen voor Bianca? Die beantwoordt zij heel graag!

De lezing is op dinsdag 11 mei. Wie eerst wat wil eten en praten kan naar het Auticafe (17.30-21.15 uur) in ’t Blok komen. Dan eten we wat samen en kunnen daarna op groot scherm kijken naar de lezing van Bianca Toeps van 20.00-21.00 uur! Het eten is gratis. Ben je van plan te komen? Geef je even op middels een mailtje naar kim@welzijnzuidplas.nl.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg