8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Online ‘Ouderschap en Hechting met je baby’ – voor aanstaande ouders in Zuidplas

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Zuidplas organiseert op 31 mei de online themabijeenkomst Ouderschap en Hechting met je baby, om zwangere vrouwen en hun partners voor te bereiden op het ouderschap.

Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Iedereen gaat daar op zijn/haar eigen manier mee om. Deze interactieve bijeenkomst helpt je voorbereiden op het ouderschap.

Wat betekent het om vader/moeder te worden? hoe komt je nieuwe leven eruit te zien met een baby? hoe houdt je aandacht voor je relatie? wat verwacht je van het ouderschap en je baby? hoe kan je je baby vóór en na de geboorte beter leren kennen, en daarmee hechten? Allemaal onderwerpen waar we met elkaar in gesprek gaan. Je bent van harte welkom!

De informatiebijeenkomst vindt online plaats via Zoom op maandag 31 mei van 19.30 – 21.30 uur. Deze bijeenkomst is gratis! Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg