8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Schielandse Hoge Zeedijk tussen Moordrecht en Nieuwerkerk 9 weken afgesloten voor reconstructie

De Schielandse Hoge Zeedijk is van 17 mei tot en met waarschijnlijk 23 juli 2021 afgesloten voor al het verkeer. Het asfalt wordt vervangen en de fundering versterkt. Dit vanaf de Snelle Sluis tot voorbij het verhoogde plateau ter hoogte van huisnummer 18.

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de weg gedurende de werkzaamheden continu en volledig afgesloten voor alle verkeer laat de gemeente weten op haar website. Voor doorgaand verkeer, zal er een omleiding worden ingesteld over de N219, A20, N457 en de Middelweg, het landbouw verkeer kan via de parallelweg rijden. Fietsers kunnen gebruik maken van de West Ringdijk.

Bewoners en bedrijven aan het Kortenoord zijn bereikbaar via Nieuwerkerk aan den IJssel, Bewoners en bedrijven aan het Westeinde zijn bereikbaar via Moordrecht.

Bus 190

Arriva kan bus 190 niet laten rijden tijdens de werkzaamheden en zal daarom vanaf het Land voor water direct de Middelweg opdraaien en via de A20 en de N219 naar halte Begionaveld rijden. Hiedoor vervallen de volgende haltes : Gemaal, Bodewes, Snelle brug, Stolk, KVT, Prins Bernardbrug en Sluislaan

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg