8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Theater voor Iedereen lanceert podcast “van vrees naar hoop”

De podcast “van vrees naar hoop” is vandaag gelanceerd op youtube. De Moordrechtse toneelvereniging heeft, in samenwerking met Theater na de Dam deze productie gemaakt.

Het verhaal gaat over de in Moordrecht wonende mevrouw Fresen in de Tweede Wereldoorlog aan het einde ervan in 1945 beleefde. Inhoudelijk gaat het verhaal over schaarste, gemis, maar zeker ook over hoe de geallieerden voedseldroppingen verzorgden in ‘operatie Manna’ om burgers te ondersteunen. Een verhaal van hoop, opdat wij nooit vergeten.

Theater voor Iedereen (TVI) brengt in samenwerking met de landelijke organisatie ‘Theater Na de Dam’ dit verhaal tot leven, met tekst, geluid en muziek. Dit is een verhaal voor jong en oud en het neemt je mee naar het einde van de Tweede Wereldoorlog, maar voert je ook verder naar het ‘hier en nu’

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg