8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Fairtrade week 8-15 mei

De werkgroep Zuidplas Fairtrade Gemeente zou met omliggende Fairtradegemeenten een fietsroute langs de plaatselijke horeca organiseren om het gebruik van lokale, biologische en fairtrade producten te stimuleren bij de lokale horeca.

Vanwege coronamaatregelen was het ondoenlijk om dit nu te organiseren. Er wordt nu gedacht aan het najaar of volgend jaar zomer.

Intussen vragen wij de horeca en de klanten zoveel mogelijke lokale, biologische en fairtrade producten te gebruiken. Fairtrade producten zijn te verkrijgen in de wereldwinkel in Nieuwerkerk aan den IJssel en in de diverse supermarkten in Zuidplas.

Wilt u meer informatie over de werkgroep? Kijk dan op de website www.duurzaamheidsplatform-zuidplas.nl

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg