8.5 C
New York
vrijdag 12 augustus 2022

Moskee Errahmane schenkt 27 tassen vol levensmiddelen aan de Boodschappenkast

De Stichting Islamitische Moskee Errahmane heeft vlak voor het einde van de Ramadan maand de Boodschappenkast in Nieuwerkerk aan den IJssel blijgemaakt met 27 zeer gevulde tassen met levensmiddelen.

De leden van de moskee hebben door middel van donaties de kosten van de levensmiddelen bij elkaar gespaard. “De maand Ramadan staat in het teken van saamhorigheid, bezinning, liefdadigheid en vrijgevigheid. Het is ook een periode van delen met onze medemens” valt terug te lezen in de brief bij de pakken namens het bestuur van Moskee Errahmane.

“Wij als moslimgemeenschap van de gemeente Zuidplas bieden u graag dit ‘Ramadanpakket’ aan en hopen dat het u zal smaken” aldus het bestuur dat de ontvangens namens de moslimgemeenschap veel positiviteit en kracht toewensen. Het is het tweede jaar dat het einde van de vastenmaand Ramadan wordt afgesloten met deze gulle gift aan de Boodschappenkast.

Nynke Bosselaar van de Boodschappenkast is erg blij en dankbaar voor de bijdrage. De Boodschappenkast helpt mensen die tussen wal en schip vallen en krijgen tijdelijk ondersteuning met levensmiddelen. Sindskort is de Boodschappenkast bij de Belastingdienst een officiële ANBI.

Advertentie