8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Burgemeester Weber geeft noodbevel af rond Hotel van der Valk

Op donderdagmiddag 13 mei om 14:30 uur speelt ADO Den Haag een thuiswedstrijd tegen Willem II en logeert het eerste elftal van Willem vannacht in het Van der Valkhotel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De burgemeester heeft signalen ontvangen dat er sprake is van een dreiging van een verstoring van de openbare orde door supporters van voetbalclub Willem II. Daarom heeft de burgemeester voor vandaag vanaf 16:00 uur tot morgen 13 mei 14:00 uur een noodbevel uitgevaardigd voor het gebied rondom het Van der Valkhotel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Dit noodbevel houdt in dat aanwijzingen/bevelen van de politie strikt opgevolgd moeten worden om verstoring van de openbare orde te voorkomen. Het gebied alwaar het noodbevel van kracht is, is als volgt begrensd door: De Verbindingsweg, Zuidplasweg, N219, Zuidplaslaan, Geraniumveld, Narcisveld, Kroonkruid, Bilzekruid, Parallelweg-Zuid, Europalaan, 1ste Tochtweg, Hoogeveenenweg, Parallelweg-Noord, A20 rondom de op- en afritten Nieuwerkerk aan den IJssel.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg