8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Wandel jij mee met de taalwandeling?

Zaterdag 19 juni organiseert het Taalhuis van de Bibliotheek De Groene Venen een leuke taalwandeling. De wandeltocht start en eindigt bij de Batavier in Nieuwerkerk aan den IJssel en is ongeveer vijf kilometer.

Je krijgt een routebeschrijving en gespreksonderwerpen mee voor onderweg. De bibliotheek zorgt voor een heerlijke versnapering. Aanmelden voor de taalwandeling kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl/taalwandeling.

Vooraf krijg je de ‘Handreiking Taalwandeling’ en de ‘Wandelkaarten’ met dertig gespreksonderwerpen. Bij aanmelding kan je kiezen voor een tijdvak van twee uur. Binnen dit tijdvak krijg je een starttijd toegewezen. Op deze tijd word je verwacht bij de Batavier, Batavierlaan 4. Daar krijg je een tas mee met de route, de handreiking, de wandelkaarten en wat lekkers voor onderweg. Na ongeveer een uur gezellig wandelen, arriveer je weer bij de Batavier. Je kan er voor kiezen je wandeling af te sluiten op het terras met een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers.

Elkaar in de buitenlucht ontmoeten en al wandelend praten, is leerzaam en fijn om te doen. Terwijl je lekker in beweging bent, leer je elkaar beter kennen en kan de taalcursist oefenen met de Nederlandse taal.

Aanmelden voor deze taalactiviteit kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl/taalwandeling. Voor meer informatie kan je contact opnemen via taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl.

Advertentie