8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

CDA start campagne “Krachtige dorpen”

“Krachtige Dorpen” is de nieuwe naam waarmee CDA Zuidplas de verkiezingen voor de gemeenteraad 2022 ingaat. Fractievoorzitter de Ruiter:´Wij zijn trots op onze dorpen en dat willen wij zo houden, ook in de toekomst´

Duurzaam wonen en werken met goede voorzieningen in een groene omgeving. Dat is het centrale thema dat Krachtige Dorpen samen met de inwoners van Zuidplas wil uitwerken tot een aansprekend verkiezingsprogramma. Vijf kwartiermakers gaan de komende maanden in gesprek met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties om te horen wat er speelt.

Het is de ambitie om ideeën, wensen en meningen die hierbij naar voren komen te vertalen naar een samenhangend en evenwichtig verkiezingsprogramma. De gemeente is er voor de inwoners van onze dorpen, niet andersom.

Op maandag 31 mei 2021 start de verkiezingscampagne van Krachtige Dorpen. De kwartiermakers zijn bekende en nieuwe namen: Benno de Ruiter, Pien Meppelink, Mark
den Hollander, Harmen van Norel en Edwin van Koeverden. De Ruiter roept daarom op aan inwoners “Heb jij een mening of een wens die je graag deelt, heb je goede ideeën voor de gemeente of zou je het gewoon leuk vinden om met ons kennis te maken? Stuur een mail naar info@krachtigedorpen.nl“. Meer informatie over Krachtige Dorpen en de aanpak van de kwartiermakers: www.krachtigedorpen.nl

Advertentie