8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Digitale voorlichtingsbijeenkomst ‘Rust in je hoofd’ voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Het Transmuraal netwerk organiseert een Informatiebijeenkomst over omgaan met de gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen. Het thema is deze keer ‘Rust in je hoofd’. De spreker gaat in op dit onderwerp en zal uw vragen beantwoorden.

Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad), recent of langer geleden. De informatiebijkomst is ook voor mensen met MS of Parkinson. Hierbij zijn de familieleden en andere geïnteresseerden ook welkom.

De bijeenkomst vindt digitaal plaats op donderdag 17 juni om 16.15-17.15 uur. De digitale inloop is vanaf 16.00 uur en deelname is graties.

U ontvangt na aanmelding tijdig een link om deel te kunnen nemen. Aanmelden kan per mail via info@transmuraalnetwerk.nl. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u aanwezig wil zijn. Heeft u vragen aan de spreker? Deze vragen kunnen alvast worden doorgeven, zodat deze zich kan voorbereiden. Indien u niet over mail beschikt, kunt u zich telefonisch aanmelden via 06-48133312.

Advertentie