8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Online themabijeenkomst Peutermanieren

Het CJG Zuidplas organiseert de bijeenkomst Peutermanieren. De online bijeenkomst wordt gegeven op woensdag 16 juni van 19.30 – 21.30 uur en is voor ouders met een peuter tussen de 1,5 en 4 jaar.

Men krijgt informatie over de ontwikkeling van een eigen wil bij je peuter. Ook krijgt men tips hoe je op het peutergedrag kunt reageren. Vanaf 1,5 jaar zit een kind in de peuterfase. Dit is het moment dat je kind de wereld gaat verkennen. Niet alleen de wereld, maar ook zijn eigen willetje. ‘Nee’ wordt een favoriet woord. Deze peuterfase is voor een ouder niet altijd even gemakkelijk.

Het CJG bespreekt een aantal situaties die u als ouder in de opvoeding tegen kan komen. Deelnemens kunnen ook zelf een situatie inbrengen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: ondernemend gedrag van de peuter; slapen of niet willen slapen; eten; driftbuien.

De online bijeenkomst bestaat uit 1 avond en kost € 5,00 p.p. ( Ouderparen krijgen 10% korting) Aanmelden kan via: www.cjgcursus.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg