8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Handhaving Zuidplas op wrakkenjacht

De afdeling Handhaving van de dienst Zuidplas is op wrakkenjacht geweest. Wrakken van fietsers en scooters worden via een gele waarschuwingssticker aangemerkt en na verloop van tijd weggehaald.

Volgens de Twitter berichten van Handhaving kregen ze veel positieve reacties van inwoners met het weghalen. Fietswrakken zonder zadel en/of stuur zorgen voor ene verloedering van de leefomgeving. In totaal zijn er in Zuidplas maar liefst 98 fietswrakken en 3 scooterwrakken van straat afgehaald.

Wie zijn fiets of scooter mist en de kenmerken weet te vertellen kan de fiets of scooter terugkrijgen door contact met de gemeente op te nemen op 0180 330 300. Handhaving laat weten dat er binnenkort nog meer acties gaan volgen zoals deze.

Bron foto’s : Handhaving Zuidplas

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg