8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Smaakwandeling als waarderingsmoment voor mantelzorgers Zuidplas

Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan en in de natuur is er weer veel tot leven gekomen. Mensen krijgen meer vrijheid nu Corona steeds meer onder controle komt. Het lijkt daarom voor het Steunpunt Mantelzorg een goed tijdstip voor een nieuw waarderingsmoment voor mantelzorgers.

De keus is gevallen op een smaakwandeling van ‘meiden met smaak’. We starten bij Eetcafé Rustwat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarna lopen we naar Muller &Co (het voormalige Perron) voor een stop én een leuke verrassing om vervolgens terug naar het beginpunt te lopen.

Is wandelen niet mogelijk dan kunnen vrijwilligers aanschuiven op het terras om met andere aanwezigen te kletsen en wat te nuttigen. Het plan is op dinsdag 22 juni om 13.30 tot uiterlijk 16.00 uur. Wie niet de volledige tijd aanwezig kan zijn, zal dit door moeten geven. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan via de website ikgeefmijop.nl

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg