8.5 C
New York
woensdag 1 december 2021

Succesvolle BBL-opleiding van 12GO Biking krijgt vervolg

In september begint het tweede leerjaar van de interne en erkende BBL-opleiding tot fietstechnicus bij 12GO Biking in Moordrecht op het Gouwe Park. Daarnaast start er een tweede klas vanwege het hoge animo voor de opleiding.

Met de exploderende groei van de fietsenbranche is de vraag naar technisch personeel hoog. 12GO Biking speelt hierop in door haar interne en erkende Mbo-opleiding een vervolg te geven. In september start het tweede schooljaar en komt er een nieuwe klas met eerstejaars studenten bij.  

Het afgelopen schooljaar heeft 12GO Biking negen studenten mogen verwelkomen op haar BBL-opleiding. Deze leerlingen werkten vier dagen per week als fietstechnicus en krijgen één dag per week les. Deze lessen zijn een combinatie van theoretische lessen zoals burgerschap en praktijkervaring. Dit was een groot succes, mede dankzij de bijzondere opzet van de opleiding. Bij reguliere BBL-opleidingen gaan de leerlingen naar school toe. Bij 12GO Biking blijven de leerlingen op de zaak en komt de school naar hen toe. Dit zorgt voor positieve reacties onder de studenten:

Efe Guney – Student BBL-opleiding 12GO Biking: ”Bij 12GO Biking kreeg ik de kans om geld te verdienen en tegelijkertijd mijn MBO-diploma te halen. In mijn eerste jaar heb ik al onwijs veel geleerd en ik kan niet wachten op het behalen van mijn diploma.”

Toewerken naar het service center

Vanaf eind 2021 zal bij 12GO Biking het een groot nieuw service center in gebruik worden genomen. De bouw van dit servicecenter vordert zich gestaag en is een mooie motivatiefactor voor de studenten. Dit service center maakt namelijk deel uit van hun toekomstige werkplek. Na afronding van de opleiding zijn ze gediplomeerde fietstechnici die klaar zijn om de excellente service te leveren die 12GO Biking uitdraagt.

Aanmelden kan nog!

Vanaf 1 september begint het nieuwe schooljaar. Aanmelden voor dit leerjaar is nog mogelijk! De leer/werkplek wordt door 12GO Biking aangeboden. Je krijgt een contract voor de uren die je bij ons werkt. Dit betekent dat je net zoals elke andere werknemer een sollicitatieprocedure moet doorlopen, om er achter te komen of deze manier van werken en leren bij jou als persoon past.

Door het kleinschalige onderwijs en de intensieve begeleiding binnen een diverse bedrijfscontext kunnen wij kwalitatief goed onderwijs aanbieden, waar je werkt en leert tegelijkertijd. We zullen tijdens het kennismakingsgesprek met elkaar kijken naar wat je nodig hebt en hoe jij het beste leert, om zo dicht aan te sluiten bij jouw ontwikkeling.

Meer informatie is te vinden op de website: https://academy.12gobiking.nl/

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
709VolgersVolg