8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Defecte spoorbrug in Gouda zorgt voor verstoring treinverkeer

De NS maakt een melding dat de GouweSpoorbruggen defect zijn op vrijdag 11 juni. Deze brug in Gouda over de Gouwe zorgt dat er geen treinverkeer mogelijk is op de trajecten Gouda-Den Haag en Gouda-Rotterdam.

Reizigers van Nieuwerkerk aan den IJssel krijgen advies om bus 190 naar Gouda te nemen, tussen Rotterdam en Centraal en Nieuwerkerk is er een pendelsprinter. Tussen Zoetermeer-Lansingerland en Gouda rijdt af en toe een intercity en verder is het advies om bus 383 te nemen en dan bus 190 in Nieuwerkerk naar Gouda.

De NS hoopt dat de verstoring rond 20:30 uur verholpen is. De draaibrug waar de sprinter tussen Gouda en Alphen aan den Rijn over rijdt is niet defect, deze treinen rijden gewoon de dienstregeling.

Update : rond 21:00 reed de treinenloop weer zoals het hoort

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg