8.5 C
New York
zaterdag 24 juli 2021

Een attentie voor de leden en vrijwilligers van Senioren Actief Zuidplas

In de week van 7 juni werden door een groot aantal vrijwilligers ruim 650 attenties van Bij Bourgondisch rondgebracht om te vieren dat de Coronacrisis zijn einde nadert en de activiteiten (soms langzamer dan gewenst) weer kunnen worden opgestart. “We willen onze leden laten merken dat we er nog steeds voor ze zijn!” is het motto wat met deze actie wordt onderstreept.

Op alle fronten worden gesprekken gevoerd om de inspannings- en ontspanningsactiviteiten van de SAZ weer van de grond te krijgen en om het onze leden weer mogelijk te maken contact met elkaar te hebben. Gelukkig zijn een aantal van onze diensten, zoals de klusjesservice, de consulenten en het vervoer (zij het soms op beperkte schaal) wel beschikbaar geweest in de afgelopen periode.

We streven er zeker naar om eind dit jaar ook weer een Algemene Ledenvergadering te kunnen houden zodat we met elkaar een positief nieuw verenigingsjaar kunnen inluiden.Voor de meest recente informatie over onze activiteiten kunt u terecht op onze website: https:/sazuidplas.nl/

Advertentiehttps://www.stzo.nl/

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
672VolgersVolg