-->
8.5 C
New York
donderdag 29 september 2022

Voorbereiding G-Olympics op stoom – aanmelden kan nog

Op woensdagmiddag 23 juni 2021 organiseert de Sportstichting Zuidplas van 14:30 tot 16:30 uur, voor de 8ste keer de G-Olympics in Moordrecht op de Korfbalvelden bij de sporthal en zwembad de Zuidplas.

Tijdens deze dag staan verschillende binnen- en buitenactiviteiten Zoals: Turnen, voetbal, korfbal,springkussens en nog veel meer op het programma. De sportstichting houdt rekening met de coronaregels. De G-Olympics worden gesponsord door de Dirk Kuyt Foundation en de G-Olympics is voor alle inwoners uit Zuidplas met een verstandelijke beperking.

Doe mee!

Wie wil meedoen kan zich aanmelden bij sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl en vermeld bij de aanmelding de naam, het adres en het telefoonnummer.Mocht er een deelnemer met begeleiding komen, vraagt de sportstichting ook om aan te geven wie er als begeleider meekomt. De deelname is aan de G-Olympics is gratis

Advertentie