8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Grote brand “Recreatiepark” de Randstad Moerkapelle

Op recreatiepark “De Randstad” in Moerkapelle is vrijdag 18 juni een grote brand uitgebroken. De hulpdiensten werden vrijdagmiddag rond 15.15 uur gewaarschuwd. In eerste instantie ging het om een brand in een schuurtje. Maar binnen enkele minuten stond er ook een stacaravan deels in brand.

Vanwege de lastige waterwinning op de locatie werd er door de brandweer groot opgeschaald. Het oppervlakte water in de buurt zat vol waterplanten wat voor een uitdaging zorgde om voldoende water te hebben.

Door snel ingrijpen is de brand uiteindelijk in korte tijd bedwongen. In totaal drie stacaravans zijn beschadigd geraakt maar niet volledig uitgebrand. Er zijn geen gewonden gevallen. Een volle jerrycan met benzine is door de brandweer in veiligheid gebracht.

Het recreatiepark de Randstad staat in de omgeving niet bekend als vakantiepark maar is een locatie waar veel arbeidsmigranten worden gehuisvest.

grote brand randstad moerkapelle

Advertentie