8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Gerrit de Graver over Zevenhuizen in de late jaren 70

In ‘Gerrit de Graver – Zevenhuizen in de late jaren ’70 / vroege jaren ’80’ neemt Benjamin Knoop je mee in het Zevenhuizen van zijn jeugd. Aan de hand van de avonturen die Benny en kraanmachinist Gerrit de Graver herkent zowel jong als oud het mooie dorp in Zuid Holland. Deze vermakelijke biografie wordt sinds vrijdag 25 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Gerrit de Graver, wie kent hem niet! En Benny, een jong mannetje van amper zes jaren oud, maakt voor het eerst van zijn leven kennis met één van de beste en aardigste kraanmachinisten van de late jaren ’70 / vroege jaren ’80! Zevenhuizen, een gezellig dorp in Zuid Holland, is het decor van een aantal mooie, spannende en soms leerzame avonturen die het tweetal hebben meegemaakt. Dwaal mee door de straten van Zevenhuizen uit vervlogen tijden en geniet van herkenbare elementen uit het verleden. Het mobiel-loze tijdperk en een vrij gevoel staan centraal in dit boekwerkje. Of je nu piepjong bent of stokoud, het is eigenlijk een verhaal voor iedereen!

Benjamin werd geboren in het jaar 1971, het jaar dat zijn moeder twintig werd. Zijn geboorteplaats Gouda maakt hem een echte kaaskop! Opgegroeid en naar school gegaan in Zevenhuizen, dat opvallend genoeg uit véél meer huizen bestaat dan dat het naambord prijsgeeft. Hij heeft daar mogen genieten van een hele goede en vrije jeugd.

Hij heeft de middelbare school gevolgd in Waddinxveen, waar ze maar al te blij waren om eindelijk na zes jaren een Mavodiploma op zijn naam te mogen uitreiken. Arbeid op de werkvloer van het fabrieksleven, omdat een beroepentest niets uitwees. Na jarenlang aanmodderen en enigszins mislukt op de arbeidsmarkt, is de modder nu opgedroogd en geniet hij van het leven als huisman. Met als hoogtepunt het zorgen voor zijn lieve gezin, lekker koken en schrijven. Non-fictie is zijn voorkeur, omdat hij barst van de levenservaring en zijn geheugen onuitputtelijk is.

Meer informatie op deze website.

Advertentie