8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Jan Willem Schuurman lijsttrekker ChristenUnie/SGP Zuidplas bij gemeenteraadsverkiezingen 2022

Jan Willem Schuurman (36) is aangewezen als lijsttrekker voor de ChristenUnie/SGP voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. De leden van beide christelijke partijen wezen de Nieuwerkerker aan als lijsttrekker namens ChristenUnie/SGP Zuidplas.

Jan Willem Schuurman is geen onbekende in de politiek van Zuidplas. Na meer dan 7 jaar raadslidmaatschap, werd Jan Willem Schuurman wethouder namens ChristenUnie/SGP in het college van burgemeester en wethouders. Reactie Jan Willem Schuurman: “Met dankbaarheid kijk ik terug op de afgelopen jaren. Er zijn de afgelopen jaren veel goede plannen gemaakt voor de begeleiding van mensen in de bijstand, om de kwaliteit van de openbare ruimte te verbeteren en recent ook om stappen te zetten in communicatie en participatie.

Het bestuur van de ChristenUnie is blij met de voordracht van Jan Willem Schuurman. Voorzitter van ChristenUnie Zuidplas: “Jan Willem Schuurman heeft jarenlange ervaring in de lokale politiek en straalt rust en vertrouwen uit. Hij weet nieuwe doelgroepen aan te spreken met een herkenbare boodschap. Kortom, wij zijn erg blij dat Jan Willem Schuurman de lijsttrekker is van ChristenUnie/SGP Zuidplas.“​

Ook het SGP-bestuur is blij en dankbaar met de voordracht van Jan Willem Schuurman. Voorzitter van SGP Zuidplas: “Jan Willem Schuurman is een verbindende lijsttrekker. Hij weet de verschillende doelgroepen aan te spreken met het vertrouwde geluid van ChristenUnie/SGP. In afhankelijkheid van God mag hij politiek bedrijven. Wij zijn dankbaar dat Jan Willem Schuurman weer de lijsttrekker wil zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen, die in 2022 gehouden zullen worden“.

Jan Willem Schuurman ziet uit naar de komende periode van voorbereidingen op de verkiezingen: “De komende periode blijven we ons inzetten voor de goede uitvoering van de plannen die we hebben gemaakt. Tegelijk zien we ook nog ruimte voor verdere verbetering. Ook komen er nieuwe opgaven op ons af. Met een betrokken en deskundig team kandidaten namens ChristenUnie/SGP gaan we daarover graag met onze inwoners en ondernemers de komende tijd in gesprek.”

De nummer 2 van de kandidatenlijst is ook al bekend. Dit is Cock van der Spek (53), de eerste man namens de SGP-kandidaten. Hij staat de lijsstrekker in de campagne terzijde. Op een later moment worden ook de andere kandidaten bekend gemaakt.

Advertentie