8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Adidas Breaking Barriers Project for Girls in Europe.

Ongeveer twee maanden geleden zijn een viertal meiden, Thera, Nova, Annet en Melanie, begonnen aan het adidas Breaking Barriers Project for Girls in Europe. Samen zullen zij zaterdag 14 augustus op het Cruyff Court in Moordrecht een sportevent organiseren speciaal voor meiden van 12 t/m 18 jaar.

Dit event wordt uitgevoerd onder begeleiding van Cruyff Court Coach en Jongerenwerker bij Stichting ZO!, Shawni Latuheru. Met het project willen zij andere meiden van hun leeftijd in hun kracht zetten. Zij willen bewustzijn creëren voor genderongelijkheid in de sport en bovenal iedereen een leuke dag bezorgen!

Er wordt op deze dag onder andere boksen, dansen, bootcamp en volleybal gegeven! Meer informatie over dit sportevent volgt maar zet deze dag alvast in jouw agenda!

Wil je meer informatie over dit project? Mail dan naar m.vanos@stzo.nl of bel/app naar 06 380 720 18.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg