8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

‘De Huiskamer’ is weer open!

Vanaf heden bent u iedere dinsdag en donderdag weer van harte welkom in ‘De Huiskamer’ van Stichting ZO! U kunt hier een kopje koffie/ thee drinken, andere mensen ontmoeten, even op adem komen of uw verhaal delen. Kortom een plaats waar u even onder de mensen bent als u daar behoefte aan heeft. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig met wie u een praatje kan maken. De koffie/thee is gratis! 

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is er maar een beperkt aantal bezoekers toegestaan. U kunt zich aanmelden via Shantie Hannoeman, telefoonnummer 06 426 524 10. Tevens zal er een gezondheidscheck plaatsvinden. 

Adres:
De Meidoorn 1a
2912 RE  Nieuwerkerk a/d IJssel

Openingstijden: di. en do. van 10.00 tot 12.00 uu

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg