8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Hulpdiensten rukken uit voor persoon te water in Moerkapelle- eigenaar fiets gezocht

Op vrijdagmorgen 30 juli 2021 werd er rond half 12 een groot alarm geslagen voor persoon te water aan het Bentwoudpad in Moerkapelle. Zowel de brandweer uit Zevenhuizen als de ladderwagen en waterongevallen voertuig van Gouda spoeden zich naar Moerkapelle.

Op de Middelweg in Moerkapelle trof de politie een verlaten fiets aan in een greppel, wat mogelijk de melding heeft veroorzaakt voor de persoon te water. Na niets aangetroffen te hebben, mochten de hulpdiensten weer terug naar de kazernes en is de politie begonnen met onderzoek naar de melding.

Politie team Waddinxveen-Zuidplas heeft op haar Facebookpagina laten weten dat zij graag willen weten van wie de fiets is. Daarom roepen zij op om te helpen om het verhaal compleet te krijgen, waarom die de fiets (zie bovenstaande foto) er er lag en wat er aan de hand was. Wie wat weet, kan contact opnemen met 0900-8844.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg