8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

VolleybalAcademy ZVH gaat van start!

ZVH Volleybal uit Zevenhuizen introduceert vanaf september 2021 de volleybalAcademy ZVH. De volleybalAcademy ZVH is er voor jonge, ambitieuze en talentvolle volleybaljeugd uit de regio.

Met de introductie van de volleybalAcademy richt ZVH Volleybal zich op talentontwikkeling in de regio. Deelnemers aan de Academy worden geen lid van ZVH Volleybal, maar blijven spelen bij hun eigen vereniging. De ervaring die deelnemers aan de volleybalAcademy ZVH opdoen zorgt voor individuele groei, maar kan ook voor groei van hun eigen verenging zorgen. Het doel van de volleybalAcademy ZVH is om jonge, ambitieuze en talentvolle spelers te ontwikkelen tot allround volleyballers en hiermee de volleybalsport in de regio en het topsportklimaat in Nederland te versterken.

Het programma van de volleybalAcademy ZVH biedt een combinatie van zaal- en beachvolleybal. Met alle deelnemers aan de volleybalAcademy wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld, waarin naast technische doelen ook aandacht is voor de ontwikkeling van competenties, zoals doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en communicatie.
Trots is de volleybalAcademy ZVH op de trainers die zij aan zich heeft weten te verbinden. De Nevobo-gecertificeerde trainers hebben jarenlange ervaring op nationaal en internationaal niveau, zowel als speler als trainer / coach. Hun doel is het doorgeven van kennis en spelplezier, waardoor de volleybalsport in Nederland zich verder kan verbeteren.

Robin Bhaggan is aangetrokken als hoofdtrainer in de zaal. Robin heeft jarenlange ervaring als trainer in Nederland en het buitenland (Amerika, Denemarken en Zwitserland) en heeft veel spelers geholpen in hun ontwikkeling naar de top- en eredivisie. Typerend aan zijn trainingen is maatwerk; met zijn eigen werkwijze helpt hij ieder talent te ontdekken welke speelwijze het beste voor dit individu werkt.

Victor Anfiloff was tot 2000 zelf succesvol beachvolleyballer in Australië. In Nederland werkte Anfiloff binnen Beachvolleybal Team Nederland (BTN) als bondscoach en talentcoach en veroverde verschillende titels. Hoogtepunten waren onder meer twee World Tour titels (2011), een Europese titel (2012) en plaatsing voor de Olympische Spelen in Londen (2016) en Tokio (2021). Op dit moment is Victor als bondscoach aanwezig in Tokio met het team Alexander Brouwer / Robert Meeuwsen.

Meer informatie is te vinden op www.volleybalacademyzvh.nl.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg