8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Culinesse 2021 verplaatst naar 2022

Met het besluit van de overheid dat eendaagse festivals beperkt mogen doorgaan en meerdaagse festival niet door gaan, heeft de organisatie van het muzikale- en eetfestival moeten beslissen Culinesse 2021 door te schuiven naar 25, 26 & 27 augustus 2022. De organisatie maakt dit met pijn in het hart bekend op haar website.

Wij zijn net als de rest van de evenementensector hard getroffen door de coronamaatregelen en kunnen met de huidige beperkingen helaas geen festival voor jullie laten plaatsvinden” valt terug te lezen op de website. In 2020 moest men eerder het festival aflasten en daar komt nu 2021 bij.

Wij zijn net als de rest van de evenementensector hard getroffen door de coronamaatregelen en kunnen met de huidige beperkingen helaas geen festival voor jullie laten plaatsvinden

Organisatie Culinesse

We willen jullie enorm bedanken voor jullie support en enthousiasme. De mensen met tickets zullen hier vrijdag 13 augustus bericht over krijgen per email. We hadden een fantastisch jubileumfeest voor jullie gepland, dat nu naar 2022 gaat worden doorgeschoven. Voor nu balen wij er ontzettend van, maar we hopen jullie natuurlijk volgende zomer allemaal weer gezond terug te zien!” aldus de organisatie.

De organisatie had voor 2021 Krezip, André Hazes jr, Nielson, Anouk, van Dik Hout en andere bekende acts op de line up staan. Hieronder nog enkele foto’s van eerdere edities waar Gouwe IJssel Nieuws bij was.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg