8.5 C
New York
zondag 10 december 2023

Varen, varen over de Rottemeren

Varen in een sloep, wie wil dat nou niet! En niet zomaar een sloep, maar de SWKGroep Sloep. Kinderen van IJsselkids Kinderopvang zijn in de boot gestapt en hebben een prachtige dag beleefd op het water van de Rottemeren. En niet alleen zij, alle organisaties die onder de SWKGroep vallen zijn van harte welkom om aan boord te stappen.

Schip ahoy!

Zwemvest aan, wachten tot de sloep is aangemeerd en aan boord gaan… laat het avontuur beginnen! En een avontuur is het. Aan boord is er genoeg te beleven. Vogels spotten, genieten van de mooie natuur én van de vooraf meegekregen lunch. Om vervolgens aan de slag te gaan met de AvonturenBox: emmertje water scheppen, visnetje bij de hand en insecten ontdekken. Gaaf!

SWKGroep Sloep

Alle organisaties die onder de SWKGroep vallen mogen gebruik maken van deze sloep. Op deze manier wil de SWKGroep kinderen, jongeren en collega’s een bijzondere ervaring meegeven. En wat is er nu leuker dan er even op uit op het water? En dat niet alleen. Ze kunnen deze tocht combineren met een uitje naar Outdoor Valley, suppen op het water of zoals deze kinderen genieten van een heerlijke lunch. Op avontuur over de Rottemeren!

Advertentie