8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Mini Montmartre in Moordrecht

Op zaterdag 14 augustus zal het dorpscentrum in Moordrecht veranderen in een mini Montmartre. Waan jezelf tijdens Mediterraans Moordrecht één dag in het Parijse Montmartre. Voor en rond de deur van kunstgalerie & curiositeitenwinkel Mevrouw Boon (Dorpsstraat 60 ) vindt dan voor jong en oud Mini Montmartre Moordrecht plaats, een middag met kunst, theater en muziek – zoals alleen de Fransen dat kunnen.

Saskia Wigbold – handelsreiziger voor Mevrouw Boon – vertelt ‘Verhalen uit het koffertje van Mevrouw Boon’: over de avonturen die zij wereldwijd beleeft tijdens haar zoektocht naar de kunstschatten die Mevrouw Boon in haar winkel verkoopt. Er is een voorstelling om 14:00, 15:30 en 17:00; verzamelen voor de deur van Mevrouw Boon. Laat je meevoeren in de verhalen van ‘Mhungu de ex-kannibaal’, ‘De nacht van de kaarsjes’ en ‘The holy spirit’.

De hele middag is er live muziek en overal zijn kunstschilders. Naast de verhalenvertellers zijn er tevens clowns en Bij Resto Quick Lin (Dorpsstraat 59) haal je een heerlijk Italiaans schepijsje of een koud drankje.

Advertentie