8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Zonnig, vrolijk en gezellig mini Montmartre in Moordrecht

In het kader van Mediterraans Moordrecht was er zaterdagmiddag 14 augustus een mini Montmartre georganiseerd in de Dorpsstraat van Moordrecht. De organisatoren Jan-Pieter van IJzendoorn en Ron Eikenhout van Galerie Mevrouw Boon hadden het mooiste weer van de wereld en hierdoor kan men terug kijken op een mooie geslaagde middag.

Op straat fleurden de dames van Stadsclown Delft de boel gezellig op en maakte de sfeer. Net als in het grote Montmartre kon men ook getekend worden op straat door Frank Stoks. Deze snelportretten tekenaar tekende de verhalenverteller die mensen aan zijn lippen wist te kluisteren met zijn verhalen. Wie mediterraans ijs wilde hebben kon terecht bij snackbar Bij Resto Quick Lin die voor deze middag zelf gemaakt ijs verkocht. Door de live muziek, activiteiten en gezelligheid was er een stukje Parijs in Moordrecht.

Een van de andere activiteiten van Mediterrraans Moordrecht is een fotowedstrijd. Wie voor 4 september de mooiste mediterraanse foto uit de Moordrechtste Dorpstraat, Westbuurtstraat of Visserssteeg weet te plaatsen op instragram, onder vermelding van hashtag #mediterraansmoordrecht maakt kans op een mediterraans verwenpakket van Meer Genieten. Meer informatie op https://www.facebook.com/mediterraansmoordrecht

Advertentie