8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Fiets of wandel mee voor het goede doel en help het Leontienhuis helpen!

Op zondag 26 september a.s. vindt er een grote actie vanuit het Leontienhuis plaats om geld op te halen voor het Leontienhuis. De Leontienhuis Fun & Family Ride en Walk!

Het Leontienhuis heeft jouw steun keihard nodig. Nog steeds kampen heel veel gezinnen in Nederland met een eetstoornis. Want een eetstoornis heb je niet alleen, dat heeft impact op het hele gezin. Het Leontienhuis steunt en begeleidt deze gezinnen, met programma’s en vele lieve vrijwilligers. Om het werk te kunnen doen, hebben we simpelweg geld nodig om het Leontienhuis draaiende te houden. Want ze zijn voor 90% afhankelijk van fondsenwerving.

Zonder giften en donaties kan het Leontienhuis het voortbestaan van het Leontienhuis niet waarborgen. Tegelijkertijd willen we met deze fiets- en wandeltocht aandacht vragen voor de
eetstoornisproblematiek en eetstoornissen bespreekbaar maken. Je hoeft je er niet voor te schamen.

Een eetstoornis is geen keuze, maar een serieuze psychische stoornis. Wij zijn er voor jou om je te begeleiden en coachen, naar een beter en mooier leven. Samen fietsen of wandelen door de schitterende omgeving Zuidplas én het Leontienhuis helpen. Dat is de Leontienhuis Fun & Family Ride en Walk op zondag 26 september! Kies de uitdaging en afstand die bij jou past en schrijf je in.

Je hebt al een waanzinnig leuke dag voor € 10 per persoon. Maar natuurlijk hopen we dat je nóg meer geld inzamelt voor het Leontienhuis. Vraag je familie, vrienden, huisgenoten of collega’s om je te sponsoren of om mee te doen. Haal je minimaal € 150 op? Dan behaal je de status ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een waanzinnig gaaf verrassingspakket cadeau!

Tijdens deze dag komt Miss Nederland Denise Speelman haar verhaal doen, er worden gedichten voorgedragen. We zorgen we voor gezellige muziek en zijn er foodtrucks. Wat ga jij doen op 26 september? Er wordt gewandeld (5 of 15 km) en gefietst (25 km gewone fiets, of wielrenfiets 75-100-125 km). Zie hier de links naar de events:

Wandelen (5 of 15 km)

Fietsen (25 km)

Fietsen (75-100-125 km):

Je kunt individueel meedoen of als team. Maak er een leuke dag van met familie, collega’s of
vrienden! Doe je met ons mee? (Wil je met als bedrijf meedoen, er is op vrijdag 24 september een Charity Ride voor bedrijven, lees
meer: https://leontienhuis.kentaa.com/evenement/leontienhuis-charity-ride-voor-bedrijven

Advertentie