8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Bibberen én genieten bij Waterspektakel Nieuwerkerk (+video)

Op woensdagavond 25 augustus was het waterspektakel naast de Ringvaartkerk in Nieuwerkekr aan den IJssel gepland. Normaal is het dan een lekker zomers weertje en is de teleurstelling groot als de brandweer Nieuwerkerk stopt met het water.

Dit jaar waren de weergoden niet zo aardig en moesten veel kinderen afhaken door het koude weer tijdens het evenement dat georganiseerd is door stichting Zo! Maar alle kinderen deden dit pas nadat het echt niet ging. Want een frisse zomerdag liet de aangemelde kinderen niet weer houden om te spelen in het water of even zich een brandweerman/vrouw voelen met de waterspuit.

Maar na drie kwartier was het voor kinderen te veel geworden, het ontbreken van een zomers weertje. Daarom werd er eerder gestopt maar dat hield enkele kinderen niet tegen om nog even in de plassen te springen. Ondanks het frisse weer waren er veel blije hoofdjes te zien en dat maakt het voor de organisatie toch een geslaagd evenement.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg